Meny

VTI Fotball

Tine Fotballskole (Torsdag)

Tine Fotballskole (Torsdag)

Tine Fotballskole holder koken. Torsdag = Turneringsdag

​​​Tine Fotballskole holder koken. Torsdag = Turneringsdag


turnering 8          ​ turnering 2

Solen skinner (andre dagen på rad), barna herjer rundt på kunstgresset med den type aktivitet de selv ønsker og mange velger å forberede seg til turneringsstart! Helt ut av det blå dukker det opp en stjerne! Ørjan Håskjold Nyland kommer på overraskelsesbesøk!!!!! Ørjan som for tiden fortsatt er utenlandsproff i tyske Ingolstadt, er hjemme i Volda på sommerferie. 

Det var uten tvil stor stas å få møte han. Dagens første spørsmål: "-Kan vi få se bilen din?" Ørjan: "-Jeg gikk til stadion" Et barn: "-HÆ?". Han tok seg tid til en lang prat hvor han snakket om hvordan han selv opplever sin hverdag: mat, drikke, søvn og forberedelser inn mot trening og kamp! Barna fikk seg nok en liten aha-opplevelse av å høre på han og en gutt sa det så fint: "Det med søvn må jeg fortelle til mamma" :) Det var i tillegg stor stas å få høre om Ørjan sine erfaringer fra kamper mot store stjerner som Rooney, Zlatan osv. INGEN tvil om at vi har hatt besøk av en stjerne i dag, med beina godt plantet på jorden. Reflektert og en stor inspirasjon for barna i tillegg til at han nok ble et enda større forbilde for flere!

ørjan forteller

Barna satt spent å hørte på Ørjan fortelle om spillere han har spilt mot ute i Europa.​ (trykk på bildet for å se det større)

ørjan autograf 1

Autografskriving et absolutt "must" (trykk på bildet for å se det større)

ørjan autograf 2

Går det ikke på genseren, ja da skriver vi på skoen (en gutt som må ha seg nye sko) :)​ 

(trykk på bildet for å se det større)

turnering 3​  turnering 5

turnering 1​  turnering 6


turnering 7

Brakkebutikken

Kvalitetsklubb

Generalsponsor

Sparebank 1

Hovudsponsor

Bygg 1
Rotevatn
NOG
Tussa
Aurstad
Stamina

Hovudsponsor

Intersport
VoldaMaskin
Brunvoll
Statoil
KIWI

Støttespelarar

Møbelringen
Gillen AS
Mesterhus

Meny